Nieuwsoverzicht

St. Antonius en Medtronic partner in hart- en vaatzorg

medtronic3

Deze week hebben het St. Antonius Ziekenhuis en Medtronic een vernieuwde overeenkomst ondertekend. Beide partijen werken ook de komende jaren samen met als doel de kwaliteit van hart- en vaatzorg nog beter te maken.  

Het Hartcentrum van St. Antonius behoort tot de voorhoede als het gaat om toepassen van nieuwe, veilige en minder belastende behandelmethoden voor hart- en vaatpatiënten in Nederland. De samenwerking met Medtronic, gespecialiseerd in medische technologie, is een belangrijke factor voor deze positie.

Medtronic ondersteunt het ziekenhuis blijvend in het optimaal gebruikmaken van materialen, zorgmedewerkers, capaciteit en budget. We bundelen de krachten om de procedures op de katheterisatie-kamers, waar hartkatherisaties en dotterbehandelingen plaatsvinden, zo goed en efficiënt mogelijk in te richten. Daarnaast werken we samen om het zorgpad van de patiënt optimaal te laten verlopen en de ligduur waar mogelijk te verkorten. 

Door de expertises van beide partijen te combineren kunnen ook in de komende jaren weer mooie en belangrijke stappen worden gezet om de hart- en vaatzorg voor patiënten op grote schaal verder te brengen. 

Terug naar boven