Specialismen & behandelcentra

Hartcentrum

Welkom bij het St. Antonius Hartcentrum

In het St. Antonius Ziekenhuis werken onze specialisten van Cardiologie en Hart-Longchirurgie als één team samen binnen het Hartcentrum. 

Waarom kiest u voor ons Hartcentrum?

  • Het St. Antonius Hartcentrum staat zowel in Nederland als in het buitenland bekend als toonaangevend hartbehandelcentrum.
  • Onze topspecialisten hebben kennis van en werken met de nieuwste behandelmethoden en -technieken bij hartklachten en –aandoeningen. Of het nu gaat om behandeling van chronische hartklachten of acute, levensbedreigende hartproblemen.
  • Door de jarenlange ervaring en het grote aantal behandelingen die we hier uitvoeren, kunt u vertrouwen op veel expertise in vrijwel alle vormen van hartzorg.
  • Met aandacht voor u en wat voor u belangrijk is, zorgen we samen voor een persoonlijk behandeltraject dat zo soepel mogelijk verloopt.
  • U kunt meestal snel bij ons terecht. Er is vrijwel geen wachttijd voor een Bypassoperatie (CABG) of een behandeling aan de aortklep. Voor een ablatie is de wachttijd langer, maar kunt u in ons Hartcentrum het snelst terecht vergeleken bij andere hartcentra in Nederland. 

Aandacht voor u

Wij begrijpen dat hart- en vaatziekten ingrijpende gevolgen kunnen hebben voor uw leven en dat van uw dierbaren. Daarom bieden we niet alleen de beste medische hartzorg, maar hebben we ook aandacht voor uw persoonlijke omstandigheden en ondersteunen we u en uw naasten tijdens het hele behandeltraject. Samen met u bepalen we wat voor u het beste is voor een betere kwaliteit van leven.

Aandachtsgebieden Hartcentrum

Onze hartspecialisten lopen voorop als het gaat om behandelingen aan het hart en de bloedsomloop. Dat geldt zowel voor complexe open hartoperaties als voor ons groeiende aanbod van minimaal invasieve behandelingen, waarbij de borstkas niet helemaal open hoeft waardoor u sneller herstelt. Een kleine greep uit de behandelingen waar we bijzondere expertise in hebben:

Overzicht van ons complete behandelaanbod.

Samenwerkende specialismen in het Hartcentrum

Meer over het Hartcentrum

Meer weten?

Hartstichting

Voor meer informatie over het hart, hartaandoeningen en oorzaken

Harteraad

Expertisecentrum voor leven met hart- en vaataandoeningen

Terug naar boven