Over het St. Antonius Ziekenhuis

ANBI-gegevens

Het St. Antonius Ziekenhuis is door de Belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat is aantrekkelijk voor donateurs omdat giften aan een instelling met ANBI-status belastingvoordeel kunnen opleveren. Dit geldt zowel voor losse als periodieke giften. De instelling zelf betaalt ook geen erf- of schenkbelasting. Stichting Sint Antonius Ziekenhuis is bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder KvK-nummer 41177415 en RSIN NL002884136B01. Het bankrekeningnr is NL54 RABO 0130 2821 11. U kunt hier gebruik van maken als u speciaal rechtstreeks het ziekenhuis wilt steunen.

St. Antonius Onderzoeksfonds

Daarnaast bevelen wij het St. Antonius Onderzoeksfonds aan voor donaties, giften en legaten. Dat heeft eveneens de ANBI-status. Het fonds maakt al ruim tien jaar tientallen onderzoeken mogelijk. Het draagt zo bij aan de voortdurende vernieuwing en verbetering van de zorg in ons ziekenhuis.

 

 

Naam en bezoekadres

St. Antonius Ziekenhuis
Koekoekslaan 1
3435 CM Nieuwegein
T 088-320 30 00
info@antoniusziekenhuis.nl
www.antoniusziekenhuis.nl

Concernbeschrijving

Het St. Antonius Ziekenhuis is een modern, topklinisch ziekenhuis. Onze belangrijkste ambitie is het verlenen van de beste medische en verpleegkundige zorg en service. Samen met onderzoek en opleiding zijn dit de belangrijkste activiteiten van het St. Antonius. Onze medewerkers, medisch specialisten, arts-assistenten en vrijwilligers zetten zich dagelijks in om alle patiënten zo goed mogelijk te behandelen, verzorgen en begeleiden. Vrijwel alle specialismen zijn vertegenwoordigd in ons ziekenhuis. Landelijk staat het St. Antonius Ziekenhuis bekend om zijn expertise op gebied van behandeling van patiënten met hart-, vaat- en longziekten en kanker.

ANBI-gegevens

Het St. Antonius Ziekenhuis publiceert in het kader van de nieuwe ANBI-regeling de volgende gegevens:

ANBI-status St. Antonius Onderzoeksfonds

De Stichting St. Antonius Onderzoeksfonds heeft de ANBI-status. Bekijk de website voor meer informatie.

Terug naar boven