Specialisme

Wachttijden ILD Expertisecentrum

Actuele wachttijden

Het is drukker dan normaal in ons ziekenhuis. Hierdoor kan het voorkomen dat u langer moet wachten voor uw afspraak of behandeling. Soms kan het ook voorkomen dat wij niet-urgente ingrepen moeten uitstellen. Wij vinden het heel vervelend om deze maatregelen te moeten nemen en hopen op uw begrip.

Voor een afspraak is het niet altijd nodig om naar het ziekenhuis te komen. We proberen veel afspraken telefonisch of via video (beeldbellen) te doen.

Voor spoed kunt u in elk geval altijd bij ons terecht. Als u vragen heeft of u maakt zich zorgen, neem dan contact op met de betreffende poli.

Wachttijden ILD Expertisecentrum

De wachttijd (ook wel toegangstijd genoemd) is de tijd tussen het moment dat u een afspraak maakt tot het moment dat u bij ons terecht kunt voor uw polibezoek, onderzoek of behandeling.

De wachttijd van het ILD Expertisecentrum neemt de laatste tijd helaas toe, voor nieuwe verwijzingen maar ook voor controle-afspraken. Het kan dus voorkomen dat het langer duurt voordat u een oproep krijgt. De reden hiervoor is dat er ieder jaar meer verwijzingen komen en dat het aantal longartsen minder hard toeneemt.

Hieronder worden de actuele wachttijden vermeld van het ILD expertisecentrum. Mocht u hier vragen over hebben vragen wij u om contact op te nemen met ons Longcentrum. Er wordt dan gekeken naar de mate van urgentie om te bepalen of u eerder gezien moet worden. We hopen op uw begrip en doen er alles aan u zo snel mogelijk te helpen.

Polikliniek Actuele wachttijd in weken
Consult met arts ILD expertisecentrum
De wachttijden worden maandelijks geactualiseerd. Laatst bijgewerkt op: 15-06-2022.