Vraag & antwoord Mijn Antonius

Algemene vragen over Mijn Antonius

Mijn Antonius is een beveiligde, persoonlijke online omgeving voor patiënten van het St. Antonius Ziekenhuis. In Mijn Antonius kunt u zelf 24 uur per dag, 7 dagen per week zelf uw zorg regelen. U kunt (een deel van) uw medische gegevens inzien en een aantal zaken regelen, o.a. afspraken maken, herhaalrecepten aanvragen, vragenlijsten invullen etc. Bij de onderstaande vraag ziet u een volledig overzicht van alle mogelijkheden in Mijn Antonius.

In Mijn Antonius kunt u zelf 24 uur per dag, 7 dagen per week:

• afspraken maken
  • vragen stellen aan uw zorgverlener;
  • delen van uw medisch dossier bekijken;
  • onderzoeksuitslagen inzien;
  • een overzicht van uw medicatie en allergieën inzien en wijzigingen doorgeven;
  • herhaalrecepten aanvragen;
  • de bezoeksamenvatting inzien;
  • brieven aan uw huisarts en andere (externe) zorgverleners inzien;
  • een samenvatting van een deel van uw medische gegevens downloaden; een vragenlijst invullen die nodig is voor een afspraak of opname;
  • zien wie er in uw behandelteam zit(ten).

U kunt via Mijn Antonius digitaal contact opnemen met uw zorgverlener wanneer u wilt en vanaf welke plek u wilt. Hierdoor kan het zijn dat u minder vaak naar het ziekenhuis hoeft te komen.

Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van Mijn Antonius.

Indien u via Mijn Antonius een uitgebreide schriftelijke consultatie met uw zorgverlener heeft dan kunnen aan een consult op afstand mogelijk kosten worden verbonden. Lees hierover meer bij Vergoeding van uw zorg.

U kunt Mijn Antonius ook gebruiken via een tablet en mobiele telefoon. Mijn Antonius is beschikbaar als app. U kunt de app 'Mijn Antonius' downloaden in de Appstore of via Google Play.

Mijn Antonius wordt ondersteund door de volgende browsers:

• Google Chrome (versie 38.x en hoger)
  • Internet Explorer (versie 10.0 en hoger) - tot juni 2021
  • Microsoft Edge
  • Mozilla Firefox (versie 33.0 en hoger)
  • Apple Safari (versie 6 en hoger)

Neem dan contact op met de Mijn Antonius Helpdesk: