Specialisme

Bevallen

Bevallen is een natuurlijke gebeurtenis. Wij willen je helpen jou en jullie kindje de beste start te geven. Bij St. Antonius Geboortezorg kun je je wensen aangeven t.a.v. je bevalling. Waar en hoe je wilt bevallen. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Op onze bevallingslocaties (Nieuwegein en Woerden/Utrecht) kun je terecht met je eigen verloskundige of bij de gynaecoloog (als dit medisch noodzakelijk is). In 2017 kun je bevallen op onze ziekenhuislocaties in Nieuwegein en Woerden. Na half januari 2018 is het niet meer mogelijk te bevallen in het ziekenhuis in Woerden. In 2018 kun je bevallen in Nieuwegein en vanaf medio januari in ons nieuwe geboortecentrum in Utrecht.

Veiligheid staat bij ons voorop. In onze comfortabele suites proberen we zoveel mogelijk de huiselijke situatie na te bootsen zodat jullie je hier thuis voelen. Tegelijk is alle medische zorg beschikbaar en staat er 24 uur per dag een team van deskundigen klaar om jou te helpen bij je bevalling. Ook bieden wij alle vormen van pijnbestrijding en kun je zelfs een ruggenprik krijgen in je eigen suite.