Wilt u meer lezen over de oorzaken, aanvullende onderzoeken en de verschillende behandelmethoden, leest u dan ook onze informatie over urine-incontinentie.
Doel van de behandeling
Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 60% van de patiënten droger is na de ingreep en dat ongeveer 80% tevreden is met de ingreep. Als u niet tevreden bent na deze ingreep is het altijd mogelijk om wat gel bij te spuiten of er kan in bepaalde gevallen een kunststofbandje onder de plasbuis geplaatst worden. Dat wordt een midurethrale sling genoemd.
Expertise en ervaring
Specialistisch team
De gynaecologen van het St. Antonius Ziekenhuis hebben ieder hun eigen aandachtsgebied en werken met gespecialiseerde verpleegkundigen, fertiliteitsartsen en verloskundigen. Zij werken nauw samen met andere specialisten in het ziekenhuis om u de zorg te bieden die u nodig heeft. Ook werken ze met de nieuwste behandelmethoden en volgen zij de recente ontwikkelingen op hun vakgebied.
Aandachtsgebieden
Het specialisme Gynaecologie van het St. Antonius Ziekenhuis heeft bijzondere expertise op het gebied van bekkenbodemaandoeningen, vruchtbaarheid, geboortezorg, gynaecologische kanker, seksuologie en algemene gynaecologische aandoeningen (waaronder afwijkende uitstrijkjes, vulva-aandoeningen, menstruatieklachten, endometriose, menopauze en anticonceptie).
Persoonlijk en betrokken
Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Daarom proberen we uw afspraken zoveel mogelijk bij een vaste behandelaar in te plannen. Een behandelplan stellen wij graag samen met u op maat samen.
Meer informatie
Wanneer moet u contact opnemen?
Neemt u contact op met de polikliniek als u:
- problemen heeft met uitplassen
- het gevoel heeft dat plassen het niet goed lukt
- pijnklachten blijft houden of als ze toenemen
- uw urine gaat ruiken of u koorts krijgt
De polikliniek Urologie is tijdens kantooruren bereikbaar op: T 088 - 320 25 00. U kunt buiten kantoortijden contact opnemen met de afdeling spoedeisende hulp.