Patiënten en bezoekers

Polikliniek bezoeken

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, hebben we een aantal voorzorgsmaatregelen genomen. Bekijk de coronainformatie voordat u naar ons ziekenhuis komt.

Brengt u binnenkort een bezoek aan de poli in ons ziekenhuis? Hieronder vindt u informatie over uw polikliniekbezoek. Door op onderstaande knoppen te klikken, vindt u snel de informatie die u zoekt.

Voorbereiding op uw afspraak bij de polikliniek

Onderstaande animatie helpt u om u goed voor te bereiden op uw poliafspraak. U krijgt tips over wat u vooraf zelf kunt regelen om uw afspraak soepel te laten verlopen. Daarnaast laten we u zien wat u kunt verwachten van een afspraak in ons ziekenhuis. 

Bekijk het filmpje 

Op ons kanaal op YouTube kunt u de animatievideo 'Voorbereiding op uw afspraak bij de polikliniek' bekijken.

U kunt de volledige tekst van de animatie 'Voorbereiding op uw afspraak bij de polikliniek' hier nalezen. 

Voorbereiding: uw gegevens

Als u voor onderzoek of behandeling naar het St. Antonius Ziekenhuis komt, wordt bij de intake gevraagd naar medicijngebruik en vaccinaties tegen bepaalde ziekten, zoals corona. Deze gegevens kunnen relevant zijn voor een eventueel onderzoek, behandeling of opname. De informatie wordt vastgelegd in het patiëntdossier.

U bent niet verplicht om antwoord te geven op de vraag of u bent gevaccineerd tegen Covid-19. Het St. Antonius Ziekenhuis wil iedere patiënt de beste zorg geven. Of u wel of niet bent gevaccineerd tegen corona maakt daarin geen verschil. Ook als u geen antwoord wil geven op de vraag of bent gevaccineerd, heeft dit geen invloed op de zorg die u ontvangt.

Om de verspreiding van corona in ons ziekenhuis te voorkomen, hebben we voorzorgsmaatregelen genomen en dragen onze zorgverleners extra beschermende kleding waar nodig. Meer informatie hierover leest u op de corona-informatiepagina.

Reistijd en parkeren

Komt u met de auto? Met name in de wintermaanden, als veel mensen met de auto reizen, kan het drukker zijn op de weg, waardoor u wat langer onderweg bent. Ook kan het zijn dat het druk is in de parkeergarage en het langer duurt voordat u een plekje heeft gevonden. We raden u aan hier rekening mee te houden m.b.t. uw reistijd voor uw afspraak.

We proberen zoveel mogelijk parkeerplaatsen voor patiënten en bezoekers beschikbaar te houden. Medewerkers stimuleren we daarom alternatieven te kiezen voor woon-werkverkeer (fiets, OV, thuiswerken); als medewerkers wel met de auto komen, parkeren zij op de bovenste etages of bieden we hen (beperkt) parkeergelegenheid op andere (gemeentelijke) parkeerterreinen.

Uw afspraak

Terug naar boven