Patiënten en bezoekers

Polikliniek bezoeken

Om verspreiding van het coronavirus te beperken en om 1,5 meter afstand te kunnen houden, hebben we een aantal voorzorgsmaatregelen genomen. Bekijk de informatie voordat u naar ons ziekenhuis komt.

Brengt u binnenkort een bezoek aan de poli in ons ziekenhuis? Hieronder vindt u informatie over uw polikliniekbezoek. Door op onderstaande knoppen te klikken, vindt u snel de informatie die u zoekt.

Voorbereiding op uw afspraak bij de polikliniek

Onderstaande animatiefilm vat de meest belangrijke informatie in een paar minuten voor u samen. We hebben er ook de belangrijkste coronamaatregelen in verwerkt. Dit filmpje helpt u om u goed voor te bereiden op uw poliafspraak. U krijgt tips over wat u vooraf zelf kunt regelen om uw afspraak soepel te laten verlopen. Daarnaast we laten u zien wat u kunt verwachten van een afspraak in ons ziekenhuis.

Wilt u dit filmpje bekijken? 

Klik hier om naar Youtube te gaan om onze animatiefilm 'Voorbereiding op uw afspraak bij de polikliniek' te bekijken.

U kunt de volledige tekst van de animatiefilm 'Voorbereiding op uw afspraak bij de polikliniek' ook nalezen.

Reistijd en parkeren

Komt u met de auto? Met name in de wintermaanden, als veel mensen met de auto reizen, kan het drukker zijn op de weg, waardoor u wat langer onderweg bent. Ook kan het voorkomen dat het druk is in de parkeergarage en het wat langer duurt voordat u een plekje heeft gevonden. We raden u aan hier rekening mee te houden m.b.t. uw reistijd voor uw afspraak.

We proberen overigens zoveel mogelijk parkeerplaatsen voor patiënten en bezoekers beschikbaar te houden. Medewerkers stimuleren we daarom alternatieven te kiezen voor woon-werkverkeer (fiets, OV, thuiswerken); als medewerkers wel met de auto komen, parkeren zij alleen op de bovenste etages of bieden we hen (beperkt) parkeergelegenheid op andere (gemeentelijke) parkeerterreinen.

Uw afspraak