Specialismen & behandelcentra

Borstcentrum

De beste zorg voor (ex-)patiënten met borstkanker

Contact

Als u (mogelijk) borstkanker heeft, komt er veel op u af. Samen met uw familie gaat u een spannende tijd tegemoet. Het is begrijpelijk dat u snel duidelijkheid wilt en op zoek bent naar de beste zorg en begeleiding.

Bij het Borstcentrum van het St. Antonius Ziekenhuis bent u in goede handen. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van borstkanker. Bij ons kunt u snel terecht voor een mammografie (borstfoto). U heeft hiervoor een verwijzing van uw huisarts nodig. Als er meer onderzoek nodig is, doen we dat waar mogelijk direct. De uitslag krijgt u meestal binnen twee dagen.

Het is goed om te weten dat knobbeltjes of veranderingen aan de borst niet altijd kanker zijn. Is dat wel het geval, dan staat ons team van specialisten voor u klaar. Samen kijken we welke behandeling het beste past bij uw persoonlijke situatie. We leggen u goed uit wat de mogelijkheden zijn en beslissen samen over het behandelplan. Tijdens de behandeling houden we nauw contact. We bespreken steeds de volgende stappen in de behandeling én hoe het met u gaat. Want ook ondersteunende zorg en contact met ervaringsdeskundigen kan van grote waarde zijn voor u en uw naasten. 

Meer weten?

Terug naar boven