Specialismen & behandelcentra

Orthopedie

De orthopeden van het St. Antonius Ziekenhuis zijn gespecialiseerd in de behandeling van verschillende aandoeningen aan het steun- en bewegingsapparaat.

Hierbij kunt u denken aan de botten, gewrichten, spieren, pezen en banden. Heeft u bijvoorbeeld last van knie-, heup-, schouder-, voet- of rugproblemen? U kunt bij ons terecht voor zowel de diagnose als de behandeling van alle orthopedische aandoeningen.

Compleet aanbod aan zorg

Wij bieden u graag zo compleet mogelijke zorg. Daarom werken onze orthopeden nauw samen met andere disciplines binnen het ziekenhuis. Denk hierbij aan de specialismen Fysiotherapie, Neurologie, Neurochirurgie en Reumatologie. Ook werken we nauw samen met externe fysiotherapiepraktijken en huisartsen.

Jarenlange ervaring

Wij behandelen veel gezonde patiënten, die door een (sport)ongeluk of door slijtage aan de gewrichten, een operatie nodig hebben.  Ook behandelen wij veel chronisch zieke patiënten die bijvoorbeeld een nieuwe knie nodig hebben. Wij hebben met beide groepen jarenlange ervaring.

Aandachtsgebieden

Belangrijke aandachtsgebieden waar het specialisme Orthopedie in het St. Antonius zich op richt naast de algemene orthopedie zijn:

Voor elk van deze aandachtsgebieden zijn er speciale spreekuren op de polikliniek.

Meer weten?

Terug naar boven