Verpleegkundige behandelt een patiënt op de Dagbehandeling van het  Kankercentrum in Utrecht

Kankercentrum

Contact
U vindt de contactgegevens per aandoening
Het St. Antonius Kankercentrum is de grootste behandelaar van kanker in de regio Midden-Nederland. In ons centrum behandelen we jaarlijks ruim 3.000 patiënten.

Hierdoor hebben we veel kennis en ervaring op het gebied van vrijwel alle vormen van kanker; niet alleen van de veel voorkomende soorten, maar ook van vormen die minder vaak voorkomen.

Informatie over het coronavirus en de vaccinatie tegen Covid-19

We krijgen veel vragen van patiënten die willen weten of hun chemobehandeling doorgaat. Deze behandelingen gaan vooralsnog door.

  • Op de webpagina Kanker en het coronavirus vindt u meer informatie over het coronavirus en de vaccinatie tegen Covid-19.
  • Op deze pagina vindt informatie over het coronavirus voor patiënten met kanker.

Waarom het St. Antonius Kankercentrum?

Ons Kankercentrum biedt zorg dicht bij u in de buurt. Het centrum bestaat uit meerdere poliklinieken en twee dagbehandeling- en verpleegafdelingen in Utrecht en Nieuwegein. Voor een polikliniekbezoek bij verdenking van kanker kunt u op verschillende locaties terecht. Dat geldt ook voor verder onderzoek en behandeling. Als u snel geholpen wilt worden voor een diagnose binnen één dag, dan kan het zijn dat u naar een specifieke locatie wordt doorverwezen.

Bekijk op Youtube het filmpje over de opening van het St. Antonius Kankercentum.

Toon meer

Aandoeningen waarvoor u terecht kunt bij het Kankercentrum

Meer weten?