Orthopedie

Orthopedie

De orthopeden van het St. Antonius Ziekenhuis zijn gespecialiseerd in de behandeling van verschillende aandoeningen aan het steun- en bewegingsapparaat.

Hierbij kunt u denken aan de botten, gewrichten, spieren, pezen en banden. Heeft u bijvoorbeeld last van knie-, heup-, schouder-, voet- of rugproblemen? U kunt bij ons terecht voor zowel de diagnose als de behandeling van alle orthopedische aandoeningen.

Orthopedie in het St. Antonius Ziekenhuis

Compleet aanbod aan zorg

Wij bieden u graag zo compleet mogelijke zorg. Daarom werken onze orthopeden nauw samen met andere disciplines binnen het ziekenhuis. Hierbij kunt u denken aan de specialismen Fysiotherapie, Neurologie, Neurochirurgie en Reumatologie. Ook werken wij nauw samen met externe fysiotherapiepraktijken en huisartsen.

Jarenlange ervaring

Wij behandelen veel gezonde patiënten, die door een (sport)ongeluk of door slijtage aan de gewrichten, een operatie nodig hebben.  Ook behandelen wij veel chronisch zieke patiënten die bijvoorbeeld een nieuwe knie nodig hebben. Wij hebben met beide groepen jarenlange ervaring.

Toon meer

Aandachtsgebieden

Belangrijke aandachtsgebieden waar het specialisme Orthopedie in het St. Antonius zich op richt naast de algemene orthopedie zijn:

  • het plaatsen van een kunstheup, kunstknie en schoudergewricht (prothesiologie);
  • behandeling van sportletsel (sporttraumatologie);
  • schouderaandoeningen.

Voor elk van deze aandachtsgebieden zijn er speciale spreekuren op de polikliniek.

Meer weten?