Revalidatie is soms nodig na een ziekte, ongeluk, operatie of langdurige pijnklachten. Een revalidatiebehandeling richt zich niet alleen op de ziekte of aandoening zelf, maar probeert ook eventuele blijvende gevolgen ervan zoveel mogelijk te verminderen.
Expertise en ervaring
Onze revalidatieartsen behandelen per jaar ongeveer 2.000 nieuwe patiënten poliklinisch. Daarnaast geven zij op jaarbasis behandeladvies aan ongeveer 400 patiënten die opgenomen zijn in het ziekenhuis. Hierdoor hebben zij ruime ervaring op het gebied van revalidatiegeneeskunde.
Privacyregels
Wij streven naar een behandelsfeer waarin u vrijuit kunt praten over persoonlijke zaken.
Relevante informatie wordt binnen het behandelteam uitgewisseld, waarbij alleen medewerkers die bij uw behandeling betrokken zijn, uw gegevens mogen inzien. Zij hebben een geheimhoudingsplicht. De behandelteams hebben een gedeeld beroepsgeheim.
Het St. Antonius Ziekenhuis heeft regels opgesteld over het gebruik van uw persoonlijke gegevens. Dit privacyreglement ligt ter inzage bij de informatiebalie in de centrale hal.
Klachten
Heeft u klachten over uw behandeling of over iets wat met uw behandeling samenhangt, bespreekt u die in eerste instantie met de desbetreffende behandelaar.
Dit kunt u zowel mondeling als schriftelijk doen. Komt u er samen niet uit, dan kunt u contact opnemen met de revalidatiearts. Een mogelijk volgende stap is een klacht indienen bij de klachtenfunctionaris van het St. Antonius Ziekenhuis. Deze behandelt de
gegevens en uw klacht strikt vertrouwelijk.
Meer informatie
Heeft u nog vragen? Het revalidatieteam staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden tijdens uw revalidatie.